congrats friends !

tahniah untuk semua kawan-kawan saya yang sudah selesai menamatkan sesi pembelajaran selama 3tahun ni 2009-2012 di peringkat diploma & degree dan yang nak sambung ke peringkat lebih tinggi lagi congrats !
seronok lihat kawan-kawan yg belajar kt KPTM,UiTM,POLITEKNIK dan Kolej swasta yg lain sudah selesai belajar hope dapat kerja yg bagus dan enjoy it ya ~

especially to my ex-friend kat Kolej Poly-Tech Mara Ipoh yg sudah selesai sesi Diploma in Multimedia..seronok sangat korang semua dah habis belajar hope semua akan terus berjaya ye :)
if saya teruskan dgn korang mesti saya dah habis study kan hmm
boleh la masing-masing jadi photographer,setting audio,amik gambar & macam-macam laa kan waaaaaaahhh seronok nya
so senang laa saya nak buat project event dan apa2 je untuk sem akan datang ni panggil kawan-kawan yg berbakat buat kerja untuk amik gambar dan edit mesti power...insyAllah :)

kawan-kawan sekolah yg dah habis study kat Politeknik tu tahniah oke ! hehe masing-masing boleh jadi IR :) engineer katakan hehe . rindu sangat kat korang . hope ada rezeki kita gathering okay :)
see me ? time sekolah belajar elektronik servis itu ini setting PA Audio , nak jadi engineer konon sambung multimedia konon belajar computer IT nk jadi photographer laa hmm lastly lari kos amik bidang masak-masak nak jadi chef ! hehe nak buat business sendiri insyAllah . kene kuat struggle ! berjuang ! ^^

lebih dari indah


bergetar hati ini saat mengingat dirimu
mungkin saja diri ini tak terlihat olehmu
aku pahami itu..
bagaimana caranya agar kamu tahu bahawa
kau lebih dari indah di dalam hati ini
aku ingin kamu mengerti..
 aku sayang kamu, ku ingin bersamamu ~~~
meski ku tak pernah tahu kapan kau kan mengerti
ku mencoba untuk berharap :')

'anyone can catch your eye but it takes someone special to capture your heart'