the time

Yeay ~
alhamdulillah dapat spent time dgn prince :)
pegi tgk wayang jalan-jalan pegi Midvalley n The Gardens ^^,
best giler tgk wayang cite Puss in Boots !
citer tu boleh buat kite happy and senyum tengok gelagat haiwan yg comel ni
alangkah best nya jika ia benar berlaku HAHA
boleh aku borak and lawan pedang and menari dgn kucing aku :)
muke violent hati jambu so cutee . .
teringat kucing kesayangan aku baby gemok tuh same goes like cute hehe
seriously funny and thumbs up lah kucing tu comel giler
much moral can learned from this movie : about mother's love , friendship , dream , strength ^^,




hai name sy aida maisarah .. eh ! silap
nak create ape kat blog ni ?? hmmm tak taktao~
seronok layan master chef malaysia n 1million money drop ~~
KAYO KAYO !!! duit ? sape tanak duit kan orang giler pon nak duit tau..haha

mood sekarang KERINDUAN
ooh rindu semua lah
rindu diri saya -__-
rindu kakak2 , abg2 n anak buah saya yg nakal tuh..
rindu kawan-kawan sekolah
rindu korang sume !
rindu class kitchen
rindu member kolej
apela korang bikin skrg nih ?? hehe
cuti sem yg amat lah lama ~ haih asal tak bagi cuti setahun je senang :P

oke lah moga kawan2 sehat sejahtera n berbahagia ~ (macam ucapan org nak kawen je) -__-'
oke bubye ! always take care
#PEACE ! ^^,

Song Soul

Pernahkah engkau hargai
Cintaku yang sejati
Pernahkah engkau mengerti
Akan diriku ini
Betapa hebatnya cintamu
Memberiku sejuta pilu
Betapa agungnya asmaramu
Membuatku terpaku
 # untuk A #

Di sisimu aku terdiam seribu bahasa
Di hatiku bergetar sejuta rasa
Namun sukar untuk aku meluahkan
Ku sayang padamu
# untuk J #

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa batas degupan jantungku
Mungkinkah hatimu milikku jua
Ku sayang padamu
# untuk S #

Kan kuabadikan dikau
Suatu kenangan yang manis
Yang tak mungkin aku lupa
Untuk selamanya
Kan kucoretkan kenanganmu
Dalam sanubariku ini
Dapat jadi yang terindah
Di dalam hidupku ini
# untuk A,J,S #

* Suatu hari hanya Satu yg aku miliki buat selama-lamanya dalam hidupku semoga DIA adalah yg terbaik untuk diriku suatu hari nanti Amin.. * ='(

Al-Fatihah

Salam ,
Yang Pergi Tak Kembali

AL-FATIHAH


ucapan takziah buat keluarga Saudari Zarith Nadhira Bt.Mohd Zikri atau lebih dikenali 'Rara Zikry'
beliau telah kembali ke Rahmatullah pada 1 Disember 2011 bersamaan 3 Muharram 1433 Hijrah
gadis di usia yg muda 23 tahun dan memiliki kecantikan yg indah yg dicipta oleh Allah..
sy mengenali beliau melalui SMK SAAS Shah Alam
moga Ibu dan keluarga beliau tabah mengharungi Kebesaran Allah
moga roh nya dicucuri Rahmat & Di Berkati Allah s.w.t Aminn ~

Pergi ??

Salam..
hari ini mlm jumaat yg sejuk dingin tika hujan turun menyembah bumi ..
pelbagai kejadian yg Allah uji kita semua termasuk lah saya dan dia
hmmm :(
sy taktao mcm mane nak hadapi sume ni apabila orang yg sy cintai & menjaga sy sudah tiada
orang pertama adalah Ummi sy tp adakah awak seterusnya..sy taknak ~ ~ ~
sy dah taktao nak create ape ni sbb rasa mcm tak expect something yg ni terjadi..
kenapa awak ? arwah mak ayah menjemput anak nya menemani dia ''di sana'' ??
walau ape pon saya sentiasa setia menemani awak dan sentiasa doakan yg terbaik untuk awak moga kuat dan tabah dgn apa berlaku pd diri awak .
sy sedih jugak tp kena usaha untuk tolong awak cepat sembuh dan dpt menjalani rawatan untuk penyakit awak tu..tolong janganlah bersedih sebab awak masih ada saya utk jadi Sahabat Sejati awak :')
ingat tiap penyakit ada ubatnya melainkan penyakit Hati yg tiada ubatnya
saya doakan awak moga cepat sembuh dan jika awak pergi di alam lain sy akan terima dgn hati yg redha dan tabah untuk terus hidup tanpa awak sepertimana apa yg skrg sy jalani .
Aminn .

Baby won't you tell me why there is sadness in your eyes
I don't wanna say goodbye to you
Love is one big illusion I should try to forget
but there is something left in my head

 You're the one who set it up now you're the one to make it stop
I'm the one who's feeling lost right now
Now you want me to forget every little thing you said
but there is something left in my head

I won't forget the way you're kissing
The feeling's so strong were lasting for so long
But I'm not the man your heart is missing
That's why you go away I know

 You were never satisfied no matter how I tried
Now you wanna say goodbye to me

Love is one big illusion I should try to forget
but there is something left in my head
I won't forget the way you're kissing
The feeling's so strong...

 Sitting here all alone in the middle of nowhere
Don't know which way to go
There ain't so much to say now between us
There ain't so much for you
There ain't so much for me anymore


Salam 1433 Hijrah

Salam SeIslam ..
Tahun baru Islam Muharram sudah tiba , syukur YALLAH kerana memberi aku masa yg berlalu begitu pantas untuk sentiasa berjuang dalam hidup dunia & akhirat bersama hati yg tabah dengan redha ilahiNya ~


violence my energy !!

hey aku pikir anda anda anda dan anda nih budak lagi mentah bawah aku jer ~
did you have a problems with me ??..haha sian ~ jangan cepat menghukum orang di atas keburukannya
diri anda pon tak terurus tak matang sibuk dok jage hal orang...malu sikit la ~
anda-anda jangan bangga bila ade BACKUP RAMAI oke..aku SORANG ?? jgn main api lah !
always be low profile maa..huh ! aku tak menunjuk macam anda-anda sekalian ~ hehe
selamat beramal ~ chaow !


Do you know your enemy?
Well, gotta know the enemy
Violence is an energy
Against the enemy
Violence is an energy
Bringing on the fury
The choir infantry
Revolt against the honor to obey

Overthrow the effigy
The vast majority
We're burning down the bargain of control
Silence is the enemy
Against your urgency
So rally up the demons of your soul

The Insurgency will rise
When the blood's been sacrificed
Don't be blinded by the lies
In your eyes
Violence is an energy
From here to eternity
Violence is an energy
Silence is the enemy
So gimme gimme revolution


Alhamdulillah setel sume ~

hasil titik peluh aku menyiapkan buku latihan practical ni dlm mase 4 hari siap..memang first2 malas sgt nk buat sbb banyak giler format pasal hotel la ape la itu la ini la..lastly everything gonna be okay ! aminn
date 21/11/2011 petang presentation time petang turn aku..naseb baik lec. tak byk tanye sgt simple n juz bentangkan ape yg kite pelajari kat Hotel tu. huh LEGA SIOT ! akhirnya the end of sem 3 ^^,

lepas presentation aku teros blah kuar dari meeting room tu perot dh bunyik menandakan suda lapa ape lagi lim mesej then  pegi lepak makan kat section 7 order la nasi pattaya dgg merah+sirap bandung agak lame tunggu order tu...naseb baik aku ni penyabar ~ haish ! after that tgk wayang makan tgk bola..perghhh ! MALAYSIA WINNER ; )
time tgh lpk nan lim and ramzi yelah dh abis sume ni nk relax2 tgk movie cite TINTIN .. haha lawak la cite tu best giler..nk layan cite melayu mmg tak berminat lah aku .
 now im totally free ^^,
dok umah jage kaklong and baby..seronok dapat anak buah ke-6 Andika Redza
cuti sem sampai 4bulan so nk carik keje partime kat hotel mane2 je dkt shah alam insyAllah ade rezeki buat lesen bln 12 ni pastu abah aida nak kereta ni ! haha


hari pon sudah malam badan mate sudah lemau mao tido ~
nunite malaysia ! ^^,

Hal Terindah Bersamamu

Love This Song

Mengingati hal terindah bersama yang tersayang amat bahagia walaupun kini tiada lagi..
Aku gembira sekali melihat kini kau bahagai di samping kekasihmu..
Walaupun hubungan kita amat lama tercipta namun kita hanya boleh bersahabat :)
Terima Kasih kita dipertemukan dan mengajar kita erti hati akal dan perasaan supaya lebih matang untuk memilih pasangan.. Bagiku aku hanya memikirkan Hal Terindah membuatku tersenyum ^^,
Aku bersyukur kerana telah membuatmu gembira sekita selagi nyawaku dikandung badan .
Kini aku sungguh bahagia bersama keluarga dan bersama Si Dia ;)
Sesiapa yang kacau hidup aku tunggu lah azab disana oke..Aku berdiam kerana Allah
Diam itu lebih baik dari membuat cerita yang tidak tahu hujung pangkalnya.
Aku tahu ape aku buat untuk diri aku dan keluarga & boleh hidup seorang diri bersama yg tersayang dan
jangan kacau hidup aku, jangan control hidup aku...takde keje lain ek ??
KESIAN SUNGGUH
Terima Kasih juga sesiapa yang menabur fitnah TAHNIAH YE ! : P


Arghhhh tak payah jiwang sangat lah aida oi..haha !
Suke dengar lagu ini mengingatkan kita hal-hal yang terindah sahaja ^^,

sedetik masa berlalu

umi sayang anak umi yg bongsu ni yg teramat lah degil&kuat makan nanti bile umi dah takde sape lagi nak bebel2 kat kamu . huu~
' terngiang2 bisikan umi kepada ku'
YALLAH kadang2 aku berasa amat sunyi sekali sejak arwah umi aku meninggal..kenapa aku lemah tanpa dia..kenapa aku sedih tanpa dia..kenapa semua itu KENAPA YALLAH ?
pernah suatu masa aku termimpi arwah umi jemput aku kat kolej dgn penuh cahaya nur..time tu aku betul2 rasa sejuk & mata aku takbole bukak n dari jauh umi hulur tangan utk menyambut aku pulang.
astaghfirrullah alazim~ aku benar2 rase umi memelukku erat . terima kasih Allah kau berikan aku peluang ini .
aku betul2 rindu sangat umi . umi pasti gembira di sana kan syukur alhamdulillah .
berikan lah aku kekuatan untuk tempuhi hari hari yang bermakna ini walaupun tanpa arwah umi..
'aida why you feel so down ? you must move on & cheer up ur life as usually okay..!
hanya jasad je yg pergi tapi kasih sayang masih ada dalam jiwa dan setiap pernafasan itu lah umi sentiasa ada dalam hati sanubari ini...ingat segala kata & nasihat kaklong oke aida...takkan putus kasih ibu terhadap anaknya..sentiasa teruskan setiap amal umi kepada semua ~ abah masih hidup so aida kena jaga abah mcm mane umi jaga abah dulu kan sayang ~ permuafakatan adik-beradik~ silaturrahim saudara mara ~ ukhwah persahabatan ketika berkawan & berkasih .
okay aku takbole sedih2 menangis sorang diri termenung takbole ! oooo aida please jgn layan sgt perasaan itu ! tak mao sedih2..aida kan manis bile senyum ade lesung pipit sebelah kanan je ^ ^ , hee ~

syukur ke hadrat ilahi aku masih ada seorang teman sejati tanpa jemu iaitu Abah aku ; )
syukur ke hadrat ilahi aku masih ada sahabat sejati tanpa jemu iaitu adik-beradiku ; )
syukur ke hadrat ilahi aku masih ada superhero tanpa jemu iaitu abang-abang iparku ; )
syukur ke hadrat ilahi aku masih ada bahan gelak tawa tanpa jemu iaitu anak-anak buahku ; )
syukur ke hadrat ilahi aku masih ada istana kukuh iaitu rumahku syurgaku ; )

AMIN YALLAH .

beza kasih & kekasih ^^,

cinta/jodoh terbahagi kepada 3 :
1-... dari syaitan...
2-... dari jin...
3-... dari Allah..

penerangan :
1- jodoh dari syaitan..pasangan yang berpegangan dan terus membuat maksiat akhirnya perempuan itu mengandung baru lelaki itu menikahi perempuan itu /
2- jodoh dari jin..pasangan itu berkenalan dan lelaki itu menyukai perempuan namun perempuan itu tidak menyukai lelaki , dengan itu lelaki bertindak bomohkan & sihirkan agar perempuan itu menyukai lelaki..lalu bernikah /
3- jodoh dari Allah..pasangan berkenalan , berpandangan mata dan terus menusuk ke kalbu dan lelaki terus meminang perempuan dan perempuan menerima lalu bernikah /

*begitu juga di sebaliknya (lelaki-perempuan) (perempuan-lelaki)*
/ mungkin cinta kita tidak seagung cinta Nabi Muhammad dengan Siti Khadijah /
/ mungkin cinta kita tidak sehebat cinta Zulaikha dengan Nabi Yusuf /

# kesimpulan..
- cari lah cinta dan hati hanya orang yang benar2 ikhlas mengenali diri masing2 bukan untuk dipersendakan.
- Allah itu maha mengasihi di setiap hambaNYA..jika membuat kesilapan berikan kemenangan kepadaNYA : )




# Saya Sayang Awak Walau Jasad Awak Jauh Namun Hati Sanubari Sentiasa Dekat & Saya Merasainya #
Aku tidak BERHARAP untuk menjadi orang yang TERPENTING dalam hidupmu kerana ...itu merupakan permintaan yang terlalu besar bagiku.. Aku hanya berharap suatu saat nanti jika kau melihatku, kau akan TERSENYUM dan berkata :
"Dialah orang yang selalu MENYAYANGIKU''


kerana cintaku harus berpegang kepada 1 prinsip :

Satu... kasih yg abadi
Tiada tandingi dia yang SATU
Dua... sayang berpanjangan
Membawa ke syurga kasihnya IBU
Tiga... lapar dan dahaga
Rela berpayahan setianya AYAH
Empat... mudah kau ketemu
Berhati selalu beza antara
"Kasih dan Kekasih"

senyumlah walaupun diri anda disakiti
selamat beramal..hanya berkongsi ilmu untuk anda semua
PEACE !

sentiasa bersama

if 1 day u feel like crying call me I dn't promise 2 make u laugh but i can cry wif u

if 1 day u want 2 runaway dn't be afraid 2 call me I dn't promise 2 ask u 2 stop but i can run wif u

if 1 day u dn't want 2 listen 2 anybody juz call me I dn't promise 2 be there but i promise 2 listen 2 u

BUT .. .. ..

if 1 day u call me and there's no answer come and search fr me perhaps i need u perhaps i'm not around

anymore tht time wut u can do fr me .. .. ..

is pray fr my blessing ~ :')

i hope oneday before you go far away from me , i want you know that ..
I USED TO IN LOVE WITH YOU :'(

oh report oh mr.saxo beat !

okay alhamdulillah sudah selesai Latihan Industri a.k.a Practical ku at Port Dickson..
yeay sudah habis itu perang dunia pertama kan..
but now kene hadap perang dunia kedua iaitu apa kawan2 ???
REPORT .. REPORT .. REPORT ..

oh mr.saxo beat yg membuat ku rase nak joget je taknak bg aku mengantuk bile buat ini report ~
haha !
okay just do my report please..

mencari damai hidup

aku tidak pandai untuk berkata-kata manis..
aku tidak sempurna menyempurnakan di setiap apa yang diinginkan..
aku tidak mempunyai kemewahan dunia namun..
aku mempunyai kasih sayang abadi yang tercipta dariNYA..
aku mempunyai kasih sayang dunia akhirat syurga dari ibu&ayah..
aku mempunyai hati tulus untuk mencintai & dicintai..
milikku milikmu dengan seikhlas hati bersama :')

menyikapi segala perbezaan yang kini sedang kita hadapi
saling menyalahkan itu bukan jalan terbaik
bukankah setiap masalah pasti boleh dibicarakan
perbezaan itu wajar asal jangan saling menyakiti
genggam tanganku bawaku ke keadaan yang lebih indah
ku ingin ada di sana walau berbeza kita bersama
merasakan damai di hati
genggam tanganku bawaku ke keadaan yang lebih indah
ku ingin ada di sana walau berbeza kita tetap bersama
merasakan damai abadi

''selamat hari lahir sayang.."
" semoga dilimpahi rezeki dan sentiasa matang.."
" moga apa yang dihajati dapat diperolehi.."
" segala kota janji kita lalui bersama.."

sudah berbulan tak update

yoyoyo .. rindu kat my blog sudah lame tak coret2 kat ini blog .
tak mao cite panjang lah .. since dh stay kat Port Dickson for 6 month practical macam2 dah jadi dgn diriku ini  . biase lah name pon life kan . juz move on with smileheart ^___^
agak sibuk keje + penat + time pack giler + tension + sedih + happy + giler ... blah blah ~

ni pon tetibe rase rajen bukak blog sebab aq suke usha satu blog member aq ni .. suke bace blog dy . hehe sorry lah sape yg terase tuh ek :P

balek je keje petang tadi teros rebah ke tilam YALLAH hanye tuhan saje tau ape aq rase dgn badan2 aq sengal mcm nk patah je . ramai lak orang ceck in kat resort ni dgn group dok sini smpi sebulan..hmmm saba je lah ~ tapi ku kuatkan semangat dgn hati yg cekal untuk hadapi semua ini demi mase depan aq..huhu cewahh ~ ayat ~
ni pon tgh free takde buat pe dok kat bilik ni makan termenung dgr lagu layan perasaan sorang2 .. nak share dgn kawan SEGAN lak . hukhuk !
oh PD kenape lah tempat ko panas sgt ? habis kulit aq suda burn .. oh tidak !
naseb baik lah PD oke bole lepak pantai makan steambot yummy !

esok nak balek shah alam , buat kenduri tahlil arwah Ummi walaupun kakak abg n abah tak kesah adek tak balek sbb faham keadaan adek mcm man skrg tp adek tetap nk balek demi keluarga tersayang..biarlah penat saket mcm mane pon sanggup berkorban demi orang yg kita cintai (family first)! 
insyAllah semoga perjalanan aq untuk pulang ke rumah selamat tiba & kembali semula ke PD

oke lah , nk buat report LI
wait for coret-coret my blog ;)
see you again ~

you gtg !

suke hati aku laaah nk tulis ape dalam blog aku ni
taksuke tak berminat sila blahh okay ! tak payah susah2 nak bace or what so on .. blah ~
i dont ever invite someone yang aku tak kenal nih.. ops ! sorry =P
hehe

arghhh juz ignore bout it lah aida ~

when im bored ~

juz enjoy it ! watching n listening this video LMFAO comel rambut kembang ni ..
everyday im shuffle-in !! ><'

awesome movie !

yeay ! 3 movie i've already watch'
terbaekk wooo ~ cit matsaleh je layannn citer malay sorry lah xbape nk layann haha poyo je aku ni =,='



thumbs up so funny lah .. Alien wanna fuck you if you see my pic ! siap hisap ganja lagi stylo lah PAUL ^^,



okay and vey interesting lah pasal religion dorang ni yg berkait dgn vampire ?? .. but ending tak bape best .



best + real stuntman very awesome !!!
awek sexy tuu ~ shoot kat brazil nice view ^^,
have a good collaboration to get 100million dolar ^^,


then next movie !








MALAS

sudah lama tak update blog ..
malas je =,= so juz take my time too update okay
see ya ! bubye

what the F ?!

haih geli aku dengan orang perangai macam kao nih .
eeeee !!! haish tak tao la nk ckp ape..
sikit sikit nak ayat touching same aku ???
nak tackle aku dgn cara kao tu huh silap lah bro ~
cakap besar berlagak sungguh ! eeee kao ingat aku cair ke dgn kao....
rupe rupe ny pemalas tahap gaban ckp dgn aku bukan maen lagi bagus oooo sume kao tau lah bole buat lah....ape bullshitt ah kao ni ~ aiyooo =='
suke suke je nk pegang tangan aku picit pipi aku lah ape lah....ape lan*** ah kao ni bongok!
mcm biase biase sudah lah jgn overdose nnti org nyampah lak . . .
kan aku dh termencarut kat blog aku nih...tak suke nk marah mencarut ni ..
tapi jgn uji kesabaran aku...baek baek aku diam ape sume pijak pale eh...haih damn !
memang aku kasar ape kao susah ke...be my self ok , siku kang !
please respect me as a gurl...if u be nice with me i'll be nice with you okay !
silap silap aku kasi penendang baru kao diam ???

cry on my sholder , FRIENDS =')

If the hero, never comes to you
If you need someone, you're feeling blue
If you wait for love, and you're alone
If you call your friends, nobody's home
You can run away, but you can't hide
Through a storm and through a lonely night
Then I'll show you there's a destiny
The best things in life, they are free

But if you wanna cry: cry on my shoulder
If you need someone, who cares for you
If you're feeling sad, your heart gets colder
Yes I show you what real love can do

If your sky is grey oh let me know
There's a place in heaven, where we'll go
If heaven is, a million years away
Oh just call me and I'll make your day
When the nights are getting cold and blue
When the days are getting hard for you
I will always stay by your side
I promise you, I'll never hide

But if you wanna cry: cry on my shoulder
If you need someone, who cares for you
If you're feeling sad, your heart gets colder
Yes I show you what real love can do


Dear true friends SYUE you're my heroin ^^,
you are the only one true friends for me sayangs ~
I'm so sorry to you if i hurt your feeling and long time I have no met you..miss you like heaven..I really miss the old about us time school rite.....huhu i always thankful to Allah about friendship our long lasting 8 years babe...even tidak bersama tetapi aida selalu happy dengan syue..you make me always remind of you,aminnn ~
janji study and care ur Family - Walid,Mom and ur lil brade adek Syuib janji we will succeed together always hereafter untill heaven .. .. .. insyALLAH =')

Dear gegurl my lil sis ,
Lani , Hanie , Zanna , Fatin , Ain
thank you for all things adek adeku...hehe even beza setahun je but aida dah anggap u'all macam adek adek kaka...yelah kaka takde adek anak last dalam family kaka ni , nak merasa ada adek nih..huhu serius terharu la ~ hehe tapi kaka selalu kena buli dengan korang . eeee jaat ! hahahaha then kaka buli korang ahh padan muke !! wakakaka .. .. .. ^__^
kita selalu sama-sama kan...lepak , pegi kolej , makan , class , toilet ???? opsss ~ hehe
nanti nak practical mesti rindu lah kan kan...huhu lama tuh 6bulan ~ ='(
hope nanti nak practical bulan 6 nih dapat sama-same okay neva mind lah kalao tak dapat pon janji korang pandai jage diri oke macam mane kaka nasihat n jage korang...hmmmm~ please appreciate me okay kaka tak mintak balas dr korang cume hargailah 'pertemuan kita' yang telah ditetapkan oleh ALLAH ~ =')






yeay ! submit sudah !

hiphiphooreeyyyy !!! >___<'
lastly setel gak kerja ni...aminnn ~
event for subject Bahasa Kebangsaan A...(program sanggar bahasa)
betapa penat lelah aku buat and bg komitmen sampai ah ada orang 'tumpang sedap' je tao..
naseb baek aku sabar lagi...so respect n appreciate lah ada kawan mcm ni lagi...haih what eva lah =='
dalam group ni aku sorang je gurl lain sume laki 10 orang tuu....huhu teror tak ??? HAHA
come on lah kalao lelaki lembik keje mcm ni pon tak boleh bg komitmen malu lah derr...aku yg sorang je gurl bole je buat...aduyaii~~
even orang tak tao n nampak mcm mane aku buat sume ni hanya Allah je tao mcm mane aku usaha penat lelah saket rushing time n duet ape2 je lah..bersengkang mata aku tao....cari bahan lagi...sorang sorang buat keje siang mlm pagi...huhu yg penting hati ikhlas ;)
semata-mata nak siapkan event ni....
btw thanks alot to lim , ivan , abg hafiz , megat , sase , azman , ak , kamarul , aiman , adam ^^,
atas kerjasama anda semua and Puan Khairul Bariah yg sporting love u ~ heee =D

practise time : bersajak ?? wow...tak penah penah aku nak bersajak depan audience ni...time skola penah kot . =P
memang gabra la aku kann...hafal punye la hafal...dgn gaya lagi nada sajak...hmmm
sampai turn aku atas stage,,,,perghhh ! blank tak tao...malu pon ade...terus lupe then naseb baek aku sempat lagi tulis kat tangan...hehe mane tak ny aku first yg kene bace....then kene berlakon spontan naseb baek budak budak group bole tolong...hehe

lepas dh habis bersajak&lakonan kene buat pameran lak...
naseb ade time nak rest...pegi lah minum lepak lepak jap perot time tuu dh saket gastrik pedih giler doe !
aku tahan je......ish naseb baek aku kuat nk lawan saket ni kalao tak hmmm tak tao lah...
prepare barang sume bukak booth untuk pameran theme ? 'Barang Antik'
ramai gak orang datang....huhu so happy ma..MENANG pulak ~~~
num 1....memang tak expect lah kan...
akhirny huh...puas! tak sia sia je usaha aku selama ini...haha
hopefully projek ni dpt tlg aku dpt pointer baek...aminnn =)

ending time !
azman , ivan , sase , megat / lim , hafiz , puan kb , ME , kamarul , ak

haha !
i'm the winner...=p

abg hafiz...piring hitam keris ! 

bweeekkk !

hehe thx adek adek dtg booth kaka oke..
zana , hanie , lani , ain ;)

2 apek comel...^^,
lim , ivan

sase and a.k =)

candid ! ^^,

arghhhh...!! 

hall...before sajak&lakon

adam ! hmmm...penat ~ =_=

ivan sepett....hehe ^^

lepak , snap pic..=)

hehe peace ! ><'

the judgers .. ><'



damn ! penattt...=_='

Alhamdulillah syukur aminn ! ;)  kerja kerja aku dh setel , assignment , projek , event , report kitchen n so many onnnn lahhh~~~ but ada lagi assignment n report okay aida ... 
nak siapkan laporan event bm ni ..
now tido kat  umah adek aku ni hanie n zana...tinggal aku sorang je blom tido...hmmm dorang sedapp tido dh yelah penat giler tadi keje kan...alololo kesiann ny~~
kakak pon penat tapi still bole lagi buat keje and online ... hehe ;)


tadi kerja penat giler ahh ..dtg pagi dlm pukul 8.30 untill 5 pm...
no rest loh =__='
wedding 1300 guest ??? 
dh mcm robotcop je...naseb lah aku bole buat kerja rushing2 nih....standard la penat kerja kalao tak tak payah kerja la tunggu duet jatuh dr langit....
sambil kerja sempat lagi pose amik gambar kann...hehehehe ^^,



candid ! opss..

ngee~

with kak ida..thx for partime ;)

gegurl ~ gemok nii...aduyaii~

leteyyyy...sempat lagi senyum =='

haha abg khairul n fakri..sporting ! =)

them !

malu malu plak abg nih..btw baru kenal dh masuk kepale =)

err...budak gedix !

zanna and hanie...comel comel =))

penat eh....haha lim and adam

eeeee ape tu ??? eh pengantin kecik...haha =P

dilemma ??

huh...tak tao mane satu idamanku ~ hahahahah !!
ish no need meh....susah nak percaye laki skrg nii =,=
aida ape ni study okay tetibe nk couple pehal ???
dh elok elok study okay member ada tak payah la soulmate ni...merepek je ~ haiaya ~ ><'
couple dulu 5 years pon laki blah mcm tuh aje....so memang susah la nk couple 'baru'
take time okay  :')
banyak lagi mende penting aida perlu fikirkan n buat
dah dah jgn berangan je lebih ..

now 2.30 am ! esok pagi kerja 8 am !
so aida go to sleep okay tomolo early morning wakeup  !
zZzZzzzzZzzzzzzz bubye ! =='

pengecottt !!!!! lalalalalala....pengecot !!!!

lelah hati ini menyakinkanku cinta ini membunuhku . . . .  ='(
kenapa ini berlaku? hanya Allah sahaja tau mcm mane hati dan perasaan ini
walaupun muka dan luaran ku gembira penuh dgn senyuman & gelak tawa tapi HATI ni saket doe !!!
haish !! kenape dan kenape ???!!! mane kau ???!!! kenapa kau susah sangat nak jumpa aku haah...
berani lah kerana benar...jangan jadik pengecot lah....setakat ckp ckp mulut je kao mampu ??
jangan lah nak mengungkit kisah lama yang penah jadi oke...pengalaman dulu lah yg mematangkan tao x..
mungkin aku tidaklah sempurna..tetapi hatiku memilikimu dirimu seumur hidupku..5 tahun ??
wow.....sungguh bermakna bagiku & mungkin hubungan kita tiada rezeki untuk diteruskan..
kau ckp air mata seorang perempuan ni hanya senjata untuk 'cover diri' ????
silap lah...senang cite kau try tengok mak kau menangis lah.................................ape perasaan kau???????
bersyukur lah aq ni tak berdendam oke . . biarkan je lah .. aku yakin satu hari nanti kau kene 'hukum karma'
pengecot lah kau ni....name je brade brade setakat brade luar bole cite ah.....nak belasah aku eh???????
im so scared~~~~ kau ingat lelaki kuat giler ah bole buat ape2 je kat perempuan ???
jangan pandang sebelah mata lah weyyy...kao punye baran je lah kao pikir ???
orang yang diam diam ni lah lagi bahaya tao !!???
kao tengok aq baek lembut layannn je sume kepale kau...siap lah pape je kao akan kene terok ah .
memang aq pendam tapi aq bukan mcm kau nak balas dendam !!
kalao aq berdendam aq dapat ape ??? NOTHING its ZERO !
jangan main giler nan aku diam diam aq pendam !! syukur sikitt la aq still ade gk 'hati perasaan lembut same lu mat' !!
dah le tak berduet makan duet aku je tao...damn ! halal ah...kesiann tak baek berkire kan..=P
' MNS '
HAHA ~


nii lagi sorang....dh bertunang then pinjam ahlong ape ni bro...?????
byk kes lagii kao buat hal ape...mcm ni kao nak jage anak orang ?? bullshitt ah
jgn main giler nan family aku...padah kao nnty !
bole blah la.....gua xperlu bakal abang ipar mcm kao oke...
go away from my family n jangan sesekali kacao akak aq lah !!
mcm ape doe lelaki mcm ni....
naseb baek abang abang aku ade tolong akak aq...
huhu


heyy lelaki ~
macam macam kan..
sorang lelaki pengecot bawak kereta macam shitt ah lesen P lagi budak uitm amik course LAW tapi undang2 kau macam **** !!! langgar arwah mak aku sampai menyebabkan kematian sampai skrg tak nampak batang hidung
lariiiiiiiiiiiiii eh...????
kau ingat kau anak orang kaya kau bole lah buat ape2 je...duet kan ??! mak bapak kau tak ajar ke 'bertanggungjawab'
ingat setiap maklumat kao ade dlm genggaman aku ! watchout !
haish !!! AHMAD ZULFIKRI BIN IBRAHIM




lantak lah nak ckp ape..dah buat salah mengaku lah BERANI  !!!! name je lelaki !!! adoyaii~
Bury it
I won't let you bury it
I won't let you smother it
I won't let you murder it

Our time is running out
Our time is running out
You can't push it underground
You can't stop it screaming out

.. YOU WILL BE DEATH OF ME ..



-sorry to say guys...sesetengah lelaki mcm ni ade je..tapi kawan kawan lelaki aku baik n caring syukur nikmat ! hehe ^^,